Haar

 

Met haar bezig zijn is mijn grote passie. Ik kan al mijn creativiteit en vakkundigheid er in kwijt. Ook op het gebied van haar doe ik veel cursussen om bij te blijven. In het begin van dit jaar heb ik deelgenomen aan een Masterclass kleur 1 training. Dit heb ik goed afgerond en ben ik "Alcina Color Specialist". 

 

In het najaar volgt Masterclass kleur 2. Ook doe ik mee aan de Trend compact lijn van Alcina, dit is een lijn ontworpen door Paul Gehring en zijn team. In mijn nieuwe salon heb ik ruimte voor een vaste was unit. Deze wasunit is uitgevoerd met de mogelijkheid een shiatsu massage te krijgen! Heerlijk ontspannen als uw haar wordt gewassen!

Wilt een afspraak maken of heeft u een vraag? Bel gerust 06 23766053. Ook kunt u het contactformulier invullen of mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ik neem graag alle tijd en aandacht voor u en daarom werk ik op afspraak. Het kan zijn dat ik druk bezig ben in de salon en dat ik daardoor de telefoon niet opneem, maar spreek dan de boodschap in of stuur via de site een boodschap en dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op. 

Graag tot ziens in mijn salon!

 


Tarieven kapsalon: 

 

Knippen €-,-
Nieuwe coupe €-,-
Knippen kids €-,-
Wassen, knippen & fohnen €-,-
Kleuren vanaf €-,-
Omvormen vanaf €-,-